KT Elektric

Energi - varmepumper og solceller

Vi vil meget gerne hjælpe dig godt i gang med valget og installationen af energibesparende løsninger. Vi tilbyder løsninger til dig der ønsker en mere energibesparende fremtid, lige fra solcelleanlæg til varmepumper.

Varmepumpe med besparelse

Opvarmer du i dag din husstand eller erhverv med olie el eller naturgas eller bor i et område uden fjernvarme? Så er der energi at spare med en varmepumpe!

En varmepumpe fungerer sådan, at den udnytter energi fra omgivelserne som jorden, udeluften eller udsugningsluft. Den overskydende energi bliver herefter brugt som varme, overført til radiatorer eller gulvvarme. Hos KT Elektric beregner vi hvilken varmepumpe I netop har behov for, ud fra m2 størrelsen af jeres hus/lokaler. Vi tilbyder både luft til luft og luft til vand løsningen. 

Hos KT Elektric tilbyder vi

  • Rådgivning af varmepumpe til din husstand
  • Projektering af hele forløbet til netop dit hus
  • På udvalgte produkter er der op til 7 års garanti ved overholdelse af årlig eftersyn


 

Naturlig energi med solceller

Med solcelleanlæg, kan du få produceret elektricitet af solens lys. Dette er både energibesparende, samtidig med at solceller har en lang levetid, da teknologien er uden bevægelige dele og er driftssikker. Solceller er støjfri og forurener ikke. Solceller kan implementeres på bygningens arkitektur, uden at det forstyrrer bygningens struktur, foreksempel som en integreret del af tag eller facader.

Med solceller fra KT Elektric får du

  • Kompetent rådgivning og vejledning der tilpasser sig dine behov
  • Sikre løsninger
  • Solcelleanlæg af høj kvalitet
  • Pæne løsninger
Kontakt os i dag, så hjælper vi dig igang med enten varmepumpe eller solcelleanlæg

Kontakt os nu