Teknikkonsortiet P/S

Et tværfagligt samarbejde, der skaber optimale løsninger til jeres entrepriseprojekt.

Hvem er vi?

Vi er et partnerskab sammensat af forskellige fagligheder, bestående af virksomhederne DTEK A/S, Airteam A/S og KT Elektric A/S. Vores fælles værdisæt er klart: vi ønsker at forbinde de tre ting, vi er bedst til, for at skabe den optimale samarbejdspartner for kunden igennem alle faserne af et entrepriseprojekt. Vi kan dække alle områder af VVS, ventilation, el og CTS, derfor er du sikret et optimalt samarbejde, der dækker mange områder af teknikentreprisen. 

Nem koordinering

I et samarbejde med Teknikkonsortiet P/S slipper du for de store udfordringer, der kan være, ved at koordinere mellem de mange leverandører, som findes i den byggetekniske verden. Vi samler vores fagligheder og sørger for projekteringen på hele entreprisen, så du kan disponere din tid til arbejdsområder, som har behov for det.

Hvert vores speciale = optimal dækning

Hver virksomhed i konsortiet er specialister inden for det, de laver, derfor er du sikret dig en bundsolid samarbejdspartner til dit entrepriseprojekt. Vi ved hvad der skal til for at skabe et vellykket byggeprojekt, da vi kommer med mange års erfaring i at føre store som små entrepriseprojekter fra a til b. Vi har dygtige projektledere og montører, som er eksperter inden for deres fag og har det overblik, der kræves, i en hverdag, som vi af erfaring ved, kan være hektisk. De besidder erfaring med at koordinere, så alle aftalte tidsfrister overholdes og at den færdige entreprise leveres til høj kvalitet.

God dialog i hele byggeprocessen

Det er essentielt for os at skabe et stærkt samarbejde bygget op omkring gode dialoger. Vores tværfaglige projektledere vil igennem hele byggeprojektet koordinere med de andre entreprenørers projektleder, så alle ender mødes. De tætte relationer vi skaber os i vores tværfaglige samarbejde, skaber et godt grundlag for kommunikationen under byggeriet og det er til fordel for hele byggeflowet.

Læs mere om konsortiet

Hent vores brochure og læs mere om konsortiet, vores kapital og vores samlede referencer.

Kontakt os, for at høre om dine muligheder

Totalentreprise

Claus T. Larsen

Direktør

Referencer fra Teknikkonsortiet P/S