KT Elektric

Systemløsning

​Man kan nemt styre og kontrollere sine installationer i dag, såsom lysstyring, ventilation, varme/køl m.m. Med en systemløsning fra KT Elektric får du installeret en platform, hvor alt visning, alarmhåndtering og overordnet logning og brugerbetjening foregår. Systemet har et enkelt design og foregår via faste templates, så skærmbilleder, historik og alarmer automatisk oprettes ens og med få klik. På denne måde får I et mere overskueligt system, hvor man nemt tilgængeligt kan ændre i funktionerne på en bestemt zone eller undercentral. Ved aflevering får I som kunde et komplet bibliotek med alle PLC programmer, billeder og dokumentation. 

Åben skalerbar løsning


Vores mission er funktionelle, åbne BMS systemer, der giver mere værdi end de koster. Vi arbejder kun med åbne systemer baseret på kraftige PLC’ere, Centraline produkter eller KNX – og som oftest en blanding heraf. Vi tilpasser løsningen til brugerens ønsker.

Altid høj kvalitet

Vi leverer en SupervisorNX hovedstation, fra vores partner Centraline by Honeywell. Systemet bygger på den nyeste teknologi, som sikrer en åben, sikker og hurtig kommunikation på tværs af protokoller. Centraline er en afdeling af Honeywell, hvor vi, sammen med 8 andre aktører i Danmark, er partnere. Centraline anlæg er kompatible med bade Tridium og Trend anlæg, da det er samme underliggende platform.

Vi anvender PLC’er specielt beregnet til krævende automationsopgaver, hvor præcision og regnekraft er essentielt for at opnå hurtige reaktionstider. Vores sortiment rækker fra små rumcontrollere, op til store controllere, der kan håndtere flere etager eller hele bygninger. I/O konfigurationen tilpasses ved flere end 300 forskellige udvidelseskort, som gør at løsningen altid bliver den rigtige, og samtidig sikrer, at udvidelse af installationen er en simpel sag. Bagudkompabilitet og fremtidssikring er en selvfølge i vores terminologi.

KNX er en alsidig bus til IBI-installationer, hvor der stilles krav til bade function og design, som samtidigt minimerer pladsforbrug til bade kabling og installation. Vores projektledere er eksperter i at finde og tilpasse den helt rigtige løsning til de givne specifikationer. Vi anvender komponenter af højeste kvalitet fra anerkendte leverandører.

 

Overskuelig og gennemsigtig proces

Vores erfaring siger os, at ikke to systemer er ens. Derfor er det essentielt for os at indgå i en tidlig dialog, for at klarlægge jeres præcise ønsker. I den proces vil vi bidrage med vores erfaringer og forslag til løsninger. Det kan sagtens kræve flere iterationer, men empirisk set er det både bedre og billigere for alle parter, at have afklaret alle synspunkter, faldgruber og eventuelle overlap i denne fase.

 

Reference

Nyt Aalborg Universitetshospital, psyk (P-NAU)

På Faaborgvej i Aalborg, har KT Elektric A/S stået for samtlige elinstallationer i forbindelse med opførelse af Ren rum i Region Nordjyllands centraldepot.

Størrelse: 11000  m2​