Dygtig serviceleder til arbejde hos kunde

Aalborg

Ansættelse hurtigst muligt.

Din dagligdag

Vi søger en serviceleder til at drive projekter og service hos en af vores største kunder i Nordjylland. Dit primære arbejdssted bliver på Siemens Gamesa, hvor du kommer til at drifte de mange projekter og serviceopgaver sammen med en anden serviceleder og et team af dygtige montører. Til dagligt kommer du i berøring med tilbudsgivning, projektering samt udarbejdelse af dokumentation og kvalitetssikring.

Vores næste kollega

Hos KT Elektric er der højt til loftet med plads til at udfolde sig både personligt og fagligt. I serviceafdelingen har de et stærkt sammenhold, hvor de individuelt sidder med egne projekter, men altid er klar på at give deres kollegaer en hjælpende hånd. Vi ser gerne at vores næste kollega:

Vi tilbyder dig

Om os

KT Elektric A/S er en veletableret og anerkendt el virksomhed, med mere end 40 års erfaring inden for diverse el opgaver. Til hverdag servicerer vi både private og erhvervskunder, med fokus på at skabe værdigivende rådgivning og arbejde af højeste kvalitet. Vi er en flad organisation, hvor der er kort vej til ledelsen og højt til loftet. Til dagligt arbejder vi efter devisen ”frihed under ansvar” og forsøger at skabe plads til innovative tanker og ideer for vores medarbejdere, da de til hverdag har hænderne i mulden og ved, hvad det er vores kunder efterspørger. Læs mere om os her.

Kontaktperson

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Jesper Bjørn på tlf. 40 60 00 15 eller jbj@ktelektric.dk. 

Du sender din ansøgning via formularen nedenfor. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi ansætter når rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig!