KT Elektric

Sæby El-Service bliver en del af KT Elektric

13/01/16

Efter mere end 34 år som selvstændig elinstallatør i Sæby har Erling Møller Nielsen besluttet at sælge Sæby El-Service til KT Elektric. Erling Møller Nielsen fortsætter som elinstallatør i firmaet.

KT Elektric har hovedkontor i Aalborg samt afdelinger i København og i Vangen mellem Sæby og Frederikshavn.
- "Jeg er 60 år og har et stykke tid overvejet en slags generationsskifte. Derfor er jeg er glad for, at det nu er lykkedes at lave en aftale med KT Elektric, sådan at Sæby El-Service bliver en del af KT Elektrics afdeling i Vangen – og dermed fortsat lokalt forankret", siger Erling Møller Nielsen.

Han startede Sæby El-Service i 1981 og har drevet det siden med et skiftende antal medarbejdere. Kunderne har både været private og virksomheder med alle former for tekniske installationer og vedligehold – præcis som KT Elektric. 
- "Så de to forretninger passer godt sammen, og vi har da også mere været kolleger end konkurrenter", siger Erling Møller Nielsen.
Sammenlægningen af de to virksomheder er sket og markeres officielt senere.

KT Elektrics afdeling i Vangen blev etableret for godt to år siden og ledes af to lokale elinstallatører, Morten Mikael Jensen og Anders Fuglsang.

KT Elektric blev grundlagt i 1968. I 1998 overtog elinstallatør Claus Larsen virksomheden. På hovedkontoret i Aalborg og i afdelingerne i København og Vangen er beskæftiget over 100 medarbejdere, og virksomheden udfører nyinstallationer og reparationer i hele elområdet overalt i Danmark.

Kontakt og yderligere oplysninger: 
Erling Møller Nielsen: 21 74 74 50
Claus Larsen: 40 60 00 10