KT Elektric

Renovering af Hotel Phønix

11/06/18
Det historiske Hotel Phønix, undergår i tiden en modernisering. KT Elektric tager sig af de tekniske installationer, såsom at etablere nyt gangbelysning, kameraovervågning og ikke mindst optimering af deres wi-fi opkobling. Det er Hotel Phønix’ ønske at efterkomme gæsternes behov, men stadig bibeholde den klassiske stil og ånd som hotellet byder på. Alt gangbelysningen på Hotel Phønix er skiftet fra lysstofrør til LED-spots, hvilket giver de antikke gange mere liv og lys. Ikke mindst betyder armaturudskiftningen på sigt en strømbesparelse for Hotel Phønix. Endvidere, har Hotel Phønix opdateret deres wi-fi netværk, så det fremover har kapacitet nok til, upåklageligt, at rumme alle hotellets gæster. Med forbedringerne, bliver Hotel Phønix officielt et 4-stjernet hotel. 

Bygningen er fra 1700-tallet – og heri blev Phønix opført i midten af 1800 tallet. Gennem årene har Hotel Phønix spillet en stor rolle for Aalborg by, hvor det har været rammen om forskellige begivenheder. Hotellet råder over 220 værelser, alle i unikke og klassisk stil. Dertil en restaurant, bar og smukke selskabslokaler. 

Renoveringen forventes færdig medio juli, og vi i KT er glade for at kunne bidrage til vedligeholdelsen af et af Aalborgs ældste hoteller.  

Eksempel på udskiftning af belysning

 
Før Efter