KT Elektric

Projektet "Ella Mariehjemmet" er afleveret

22/10/18
Så blev det oktober og tid til aflevering af Ella Mariehjemmet i Nørresundby. Ella Mariehjemmet er et botilbud for ældre mennesker med behov for pleje og omsorg. På projektet har Ella Mariehjemmet fået en langtidsholdbar løsning, som giver et behageligt lysindfald og samtidig er nemt at håndtere i hverdagen. Der er tænkt over detaljerne og hvad der er bedst for de fremtidige beboere af Ella Mariehjemmet.

På Ella Mariehjemmet har KT Elektric installeret store LED-armaturer, der altid vil være tændt på beboelsesgangene. De store armaturer er installeret med automatisk lysregulering, som falder til 20% lysstyrke om aftenen, hvor der i stedet vil være spots der tænder enkelte steder på gangene. Lyset reguleres efter dagslyset, hvilket giver et behageligt lysindfald til bygningen. Hele bygningen er installeret med styring, som er programmeret af KT Elektrics egen automatik afdeling.

Er der en beboer der har behov for akut hjælp om aftenen, er der installeret nødknapper, som kan aktivere alt ganglyset, således der hurtigt kan skrides til handling. Alle stikkontakterne på værelserne er installeret med sorte afbrydere. På den måde falder de ikke i et med væggen og gør det væsentligt lettere for de ældre at se dem.

KT Elektric A/S takker for samarbejdet, og håber, at resultatet vil skabe glæde i fremtiden.

Se en kort præsentation af projektet på Ella Mariehjemmet herunder