Smart home

Saml alle dine installationer – simpelt og lækkert.

Smart home gør din hverdag lettere

Kunne det ikke være rart, at du havde et komplet overblik over din boligs forbrug? Eller at der var et par grader varmere i din bolig, når du kom hjem fra ferie? Måske at kaffen stod klar på kanden, når du står op? Vi har en god nyhed til dig – for det er faktisk muligt. Du kan samle mange af dine tekniske løsninger som bl.a. lyd, sonos, varmeanlæg, videoanlæg og lys i en samlet app, som kan integreres til din smartphone.

Disse områder kan styres og automatiseres

Med et automatiseret alarmsystem, kan du trygt forlade hjemmet. Du kan få systemet til at fortælle dig, hvem der låser sig ind eller ud af hjemmet, du kan integrere dit videoovervågning, så du kan se, hvem der befinder sig i huset eller ringer på din dør og du kan kombinere dit alarmsystem med din røgalarm, så du får en besked på din telefon om, hvis noget er galt.

Du kan styre alt belysning i hele huset central via app på din smartphone eller et touch-dispaly. Har du eller et familiemedlem glemt at slukke lyset, efter I har forladt hjemmet, kan dette nemt detekteres og slukkes via din brugerflade. Belysningen kan også installeres, så det passer til jeres mønster på forskellige tidspunkter af døgnet. Det kan være I har brug for en slags belysning, når I spiser jeres aftensmad eller det kan være, at barnet har behov for dæmpet belysning, når det skal lægges i seng. Mulighederne er mange.

Du kan få dit system til at “tale sammen” i forskellige sammenhænge. Vejrstation og jeres afskærming kan bl.a. tale sammen, så vil solen stå højt på himlen, vil solafskærmningen skærme af for udsatte områder, der både sikrer at jeres hus ikke bliver overophedet og at jeres møbler bliver solskadet, hvis du ikke er hjemme.

I dine intelligente installationer kan der integreres lyd, såsom sonos anlæg. Således kan du nemt sætte dit yndlingsnummer på i det rum du befinder dig i – uden at skulle rejse dig. 

Du kan nemt styre både ventilation og varme. Du kan nemt regulere din varme og ventilation, så rumtemperaturen er perfekt til, når du kommer hjem.

Dit hjem er mere intelligent end du tror

Der er næsten ingen begrænsninger for, hvordan du kan gøre dit hjem mere intelligent. Med intelligente installationer i din bolig, kan du overvåge vejr- og indeklima, som kan give dig informationer om, hvordan du opnår bedre indeklima. Enkelte installationer kan endda hjælpe med at kontrollere og styre dit indeklima, fx temperaturregulerende installationer. De fleste produkter kan tale sammen på tværs og kan kobles til din smartphone. Vi ved, at det kan være lidt svært at få et overblik over det hele, men vi hjælper dig godt på vej. Som udgangspunkt bruger vi os af dit eksisterende system, er du endnu ikke ejer af sådan et, hjælper vi dig gerne på vej med installation af controller, som samler alle dine styringsenheder.

Med intelligente løsninger sparer du på energien

Den pris du vælger at betale for dine intelligente løsninger, sparer du typisk på den besparelse du får, ved at automatisere dit hjem. Få elementer kan gøre, at du kan spare på elforbruget, som gavner pengepungen – og ikke mindst miljøet. Det kan være, et ventilationsanlæg, der kun kører på bestemte tidspunkter på dagen. Det kan også være, at din videoovervågning ikke behøver at bruge strøm på at optage, når du selv befinder dig i hjemmet. Løsningerne er mange, når man snakker smart home. Du er velkommen til at kontakte os, så kommer vi gerne ud og hjælper dig med, hvor du kan sætte ind.

Dette skal du være opmærksom på

Beslutter du dig for at anvende Smart Home installationer, er det vigtigt at du rådfører dig med en fagmand, for ikke at dine installationer kommer til at bruge unødig energi. Man skal blandt andet være opmærksom på, at ventilationsanlæg og emhætte ikke er aktiv på samme tid, da begge dele vil miste deres effekt – og du vil bruge unødig strøm på denne funktion. Husk at sikre dig, at din rådgiver eller el-installatør har den fornødne viden og kendskab til smart home systemer, så de kan rådgive og installere jeres systemer på bedst mulig måde.