Spar energi med en varmepumpe

Med en varmepumpe sparer du energi, som både gavner økonomien og miljøet.

Tre fordele ved en varmepumpe

01

Bæredygtig energi, 
der gavner miljøet

02

Mærkbare besparelser på pengepungen

03

Nem installation

Varmepumpe med besparelse

En varmepumpe udnytter energi fra omgivelserne, såsom luften og jorden, til at omdanne denne til varme. Denne energi bliver dernæst overført til radiatorer eller gulvvarme i boligen. Den mængde el, som en varmepumpe benytter for at producere varme er minimal i forhold til varmekilder som el-radiatorer. Faktisk bruger en varmepumpe helt ned til en fjerdel.

Hos KT Elektric leverer vi to former for varmepumper

En luft til luft varmepumpe er en effektiv energiform, som typisk anvendes i sommerhuse eller kolonihavehus. Et luft til luft anlæg udvinder varme fra udendørsluften og sender den varme luft ind i boligen. Denne type for varmepumpe kan også bruges som aircondition anlæg i soveværelset og kan fås totalt støjreducerede.

Prisleje: fra 15.000 kr. inkl. montering.

En luft til vand varmepumpe er en varmepume, der omdanner varmeenergien i udeluften til rumvarme, som sendes ud til dit gulvarme eller dine radiatorer, eller brugsvand, som forsyner dig med varmt vand i hanerne via varmtvandsbeholderen. Varmepumpen er drevet af el, men leverer typisk mere energi, end det den anvender for at producere det, hvilket gør varmepumpen til en økonomisk og bæredygtig løsning. 

Prisleje: 65.000 – 85.000 kr. inkl. montering*

Forbehold for ædringer.*

Vi rådgiver dig hele vejen

Opvarmer du i dag din husstand eller erhverv med olie el eller naturgas eller bor i et område uden fjernvarme? Så er der energi at spare med en varmepumpe! 

En varmepumpe fungerer sådan, at den udnytter energi fra omgivelserne som jorden, udeluften eller udsugningsluft. Den overskydende energi bliver herefter brugt som varme, overført til radiatorer eller gulvvarme. Hos KT Elektric beregner vi hvilken varmepumpe I netop har behov for, ud fra m2 størrelsen af jeres hus/lokaler. Vi tilbyder både luft til luft og luft til vand løsningen. 

Varmepumpe med besparelse

Jeres ønsker bliver gennemgået i første del af processen

Vores installatør besigtiger jeres adresse og kommer med eventuelle ændringer, som matcher jeres behov

Endelig løsning, pris og installation af jeres nye varmepumpe.

Vil du have en snak om din fremtidige varmepumpe?

Vi sparrer gerne omkring dine ideer og tanker. Ganske gratis.