Spar energi med en varmepumpe​

Vi hjælper dig med din varmepumpe

Opvarmer du i dag din husstand eller erhverv med olie, el eller naturgas eller bor i et område uden fjernvarme? Så er der energi at spare med en varmepumpe. Vi hjælper dig fra den spæde start til monteringen af en eventuel varmepumpe. Vi er der for dig i hele processen og dine ønsker og ideer er altid i fokus. 

Fordele ved en varmepumpe

Få et tilbud

Du er altid velkommmen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til installationen af din fremtidige varmepumpe.

Varmepumpe med besparelse

En varmepumpe udnytter energi fra omgivelserne, såsom luften og jorden, til at omdanne denne til varme. Denne energi bliver dernæst overført til radiatorer eller gulvvarme i boligen. Den mængde el, som en varmepumpe benytter for at producere varme er minimal i forhold til varmekilder som el-radiatorer. Faktisk bruger en varmepumpe helt ned til en fjerdel.

Hvad er forskellen på varmepumper?

Hvordan virker en varmepumpe?

En varmepumpe udnytter energien fra omgivelserne som jorden, udeluften eller udsugningsluft. Den overskydende energi bliver herefter brugt som varme, overført til radiatorer eller gulvvarme. Hos KT Elektric beregner vi hvilken varmepumpe I netop har behov for, ud fra m2 størrelsen af jeres hus/lokaler. Vi tilbyder både luft til luft og luft til vand varmepumper. 

Varmepumpe med besparelse

Hvilken varmepumpe skal du vælge?

Det kan være svært at navigere i junglen af de mange varmepumpe. Man skal både tage stilling til fabrikat og hvilken type, der er det bedste valg til sit hjem. Med vores mangeårige erfaringen inden for varmepumper, kan vi give dig et bud på, hvilken type varmepumpe, der vil dække dit behov bedst.

Jeres ønsker bliver gennemgået i første del af processen

Vores installatør besigtiger jeres adresse og kommer med eventuelle ændringer, som matcher jeres behov

Endelig løsning, pris og installation af jeres nye varmepumpe.

Brug for hjælp fra vores ekspert?

Ring til Jan i dag, for at få råd og vejledning til din varmepumpe.