Installation af ladestander

Er du en af dem, der har investeret i en elbil for en grønnere hverdag? Så hjælper vi dig med at installere din kommende ladestation.

Elektriske biler

Med markant højere fokus på klima og en grønnere fremtid, er el-bilerne, højst sandsynligt, kommet for at blive. De er både skånsomme for miljøet og er billigere i drift. Vi hjælper dig med installationen af din ladestander, hvad en du køber eller lejer dig en stander. Derudover er vi din go-to elektriker, hvad angår de nyeste regler omkring beskatning og refusion.

Lad din el-bil i hjemmet

Ville det ikke være skønnere, hvis du kunne lade din bil i hjemmet? Vi er autoriserede elinstallatører, og vi hjælper dig med at installere standeren og trække de kabler, som er nødvendige for, at din kommende ladestander virker optimalt – samtidig med at det ser pænt ud. Det er nødvendigt at ladestanderen er tilsluttet korrekt og overholder sikkerhedsreglerne, så du sikrer dig, at opladningen af din el-bil, ikke påvirker elinstallationerne i resten af din bolig, derfor anbefaler vi altid, at man får en autoriseret installatør til det. Du kan også kompensere dit el-forbrug med et solcellanlæg.

Vi hjælper dig godt på vej

Når du vælger KT Elektric som din elektriker, kan du roligt læne dig tilbage. Vi samarbejder med store leverandører som Clever og E.on. Vi kender til de nyeste regler, der følger med, når man skal have sin ladestander og vi kan hjælpe dig med strømfusion af den el, du bruger til at oplade din bil.

Kan jeg lade min bil via stikkontakterne?

Det er et rigtig godt spørgsmål, og I princippet kan du godt bruge dine stikkontakter. Men, da spændingen i stikkontakterne ikke har samme kapacitet, som den spænding der findes i en ladestander, skal du have rigtig god tid. Derudover er stikkontakterne i et almindeligt hus ikke installeret til at klare så høj en belastning over en længere periode, hvilket kan gå ud over de andre installationer i din bolig – og det kan være farligt.