Belysning i hjemmet

belspots - installationer og renovering - let og enkelt

Vi kender alle besværet, når der er et køkkenspot, der står og blinker. Men som din elektriker, har vi løsningen til dig – den findes nemlig i LED-spots. Det er både flot, nemt og billigt. Hos KT Elektric kan vi hjælpe med både installationer og optimering af lys. Der er flere fordele ved LED-spot! Det har et lavt energiforbrug samtidig med det har en lang levetid!

Det er pærelet

Der findes et hav af løsninger inden for LED. Måske virker vejen til at udskifte alt din belysning i køkkenet lang, men det er faktisk ikke så vanskeligt igen. Det er nemlig ganske let at skifte eksisterende 12 volts halogenspots til nye indbygnings LED og de gamle halogenspots kan skiftes ud på samme ledningsnet som en LED. 

Slip for oprydningen

Når du vælger os som dine elektrikere, sørger vi for god service hele vejen. Hvis du ikke skal bruge de gamle møbelspots, hjælper vi dig med at kassere dem på forsvarlig vis, så du ikke står tilbage med oprydningen. Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der fungerer for dig, er du altid velkommen til at kontakte os.

Dine ønsker er altid i centrum

Som kunde hos os, er dine ønsker altid i centrum og vi ønsker, at du får den bedste oplevelse. Vi går ind for, at du får udført det bedste installationsarbejde til alle dine projekter. Det er vigtigt for os, at du føler du er i de bedste hænder, både når det gælder råd og vejledning om installationer og optimering af lys.

Du kan kontakte os allerede i dag, hvor vi tager en snak om dine behov