Din elektriker

Vi er der for dig, når du har brug for en autoriseret elektriker.

Vi er din el-installatør – og vi er der for dig!

Vi har alle prøvet at stå i en situation, hvor teknikken pludselig svigter i hjemmet. Vi er forsynet med en stor serviceafdeling i henholdsvis Aalborg og Brøndby og har altid plads til at rykke ud i nødstilfælde. Vores kompetencer strækker sig vidt, og vores montører har god erfaring med de fleste el-opgaver, så du kan altid føle dig i trygge hænder hos os.

Dine ønsker vil altid
være i centrum

Hos os er du og dine ønsker i centrum, i det omfang, hvor det kan lade sig gøre og kvaliteten stadig er i top.

Vi bygger stærke
relationer på tillid

Vi sætter en ære i at du har en stærk relation til vores montør og at den relation er bygget på tillid. Sådan tror vi på, at vi sammen når længst.

Elektriker med mange
års erfaring

Vi har mange års erfaring inden for branchen og vores medarbejdere elsker deres fag. Det giver gode resultater for dig.

Din lokale service elektriker

Vi har mere en 50 servicebiler der står klare til at køre ud, når du har brug for os. Dette gælder på privat og erhverv, store som små opgaver. Hvad end du har brug for en elektriker i Aalborg eller en elektriker i Brøndby, så er vi klar til at rykke ud for at hjælpe dig med at løse dine opgaver.

Krav til kvaliteten

Vi er ikke de billigste elektriker, men vi går heller ikke på kompromis med kvaliteten af udført arbejde. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg gennem hele vores besøg og at du bliver efterladt med et veldokumenteret resultat. Vi sætter en ære i, at leve op til de forventninger, som du som kunde har til os, men el-installationer skal også udføres ordentligt og I kan være udsat for, at jeres installationer teknisk ikke kan lade sig gøre. Vi gør dog alt for, at forsøge at komme med den bedste alternative løsning til jeres projekt

Det er vigtigt at rådføre sig!

Måske har du mod på at løse nogle af opgaverne selv, men det er vigtigt, at installationen går ordentligt for sig, både for din sikkerhed og for det fremtidige resultat. Som din elektriker er ingen opgave for lille eller for stor, hvad end du har en enkelt lampe der skal installeres, eller skal have trukket føringsveje i et nybyggeri, så er vi der for dig. Har du brug for et godt råd på vejen, kommer vi gerne forbi og sparrer med dig.