KT Elektric

Om KT Elektric

Vi finder de rette løsninger til dig

Hos KT Elektrc sørger vi altid for at finde de rette løsninger til dig, hvad enten det drejer sig om total entrepriseopgave eller vedligehold. Vores kompetenceområder strækker sig fra service og installation, bygningsautomatik og industri til større el- og teknikenterpriseopgaver over hele landet. Vi har serviceret alle former for el, ligefra renovering til nybyggeri, derfor rækker vores erfaring langt indenfor el-branchen og vi kan give dig den mest kvalificerede udførsel, hvad end det drejer sig om enkelte opgaver eller en komplet serviceaftale. 

Værdier

Hos KT Elektric A/S tror vi på god service, høj kvalitet og afleveret til tiden, uden at gå på kompromis med udførsel af arbejde. Vi værdsætter kundekontakt og sociale relationer. Vi tror på ”kunden i centrum” og det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved det arbejde vi udfører. Derfor går vi meget op i, at du får værdiskabende service og tekniske løsninger, der matcher netop dit behov. 

Sikkerhed og miljø

I KT Elektric A/S har vi høje krav til sikkerhed og miljøforhold, der sikrer, at alle medarbejdere medvirker til at overholde sikkerhedsforskrifter og til afværgelse af enhver fare for ulykker og sygdom. Desuden motiverer vi vores medarbejdere på alle niveauer, til at udføre deres aktiviteter på en miljømæssig forsvarlig måde.

El installationsvirksomhed med mange års erfaring

  • I 1976 blev KT Elektric A/S grundlagt af Kurdahl og Thomsen.
  • I 1998 blev KT Elektric A/S overtaget af elinstallatør Claus Larsen.
  • I 2007 overtog KT Elektric elselskabet Verner Kragh A/S og styrkede sine aktiviteter og kompetencer indenfor automation og industri.
  • I 2015 etablerede KT Elektric A/S en afdeling i Sæby og overtog senere Sæby Elservice. I oktober 2018 blev KT Elektric Nord A/S etableret som søsterselskab med 3 medarbejdere i ejerkredsen.
  • Efter 40 år med byggeopgaver i hele landet og med væsentlige opgaver i København, etablerede KT Elektric A/S en serviceafdeling i København medio 2015.Med hovedsæde i Aalborg, beskæftiger vi i dag omkring 180 dygtige medarbejdere, hvoraf omkring de 70 befinder sig på Sjælland.

Reference

Anneshave

Opførelse af 48 aflastningsboliger + fællesområder

Størrelse: 3230  m2