Kvalitet & tillid

Elektriker med mange års erfaring

Vi startede tilbage i 1976 som lokale elektrikere i Aalborg og omegn, siden da har virksomheden taget fart og tilegnet sig mange forskellige kompetencer inden for el-faget. Vores forskellige fagligheder er det, der gør os til en stærk el-samarbejdspartner. Vi varetager både opgaver inden for privat og erhverv, store som små. Vores ønske er, at du føler dig hørt hele vejen igennem processen og føler dig tryg. Vi leverer altid kvalitet fra øverste hylde med dine ønsker i centrum.

Vores DNA

Det ligger dybt forankret i vores DNA at levere service af høj kvalitet, så kunden får en fuldstændig oplevelse igennem hele processen med os. Vi gør vores ypperste for, at vores kunder og samarbejdspartnere får adgang til nyeste viden inden for branchen og derfor får tilbudt de bedste løsninger.

Vores mission

Vores mission er at udføre og rådgive om el- og automationsopgaver af alle størrelser samt skabe længerevarende kunderelationer, hvor vi bliver tilvalgt primært på baggrund af den kvalitet og tryghed, vi skaber for kunden. Dette baseret på høj kvalitet, men også den ekspertise og rådgivning, vi kan bidrage med. 

Vores vision

Vi ønsker at være blandt landets førende teknikinstallatører inden for entreprise, automation og service. At vores kunder og samarbejdspartnere kender os for gode relationer, punktlighed og en tilstedeværende medspiller hele vejen fra projektering, over udførsel og som en samarbejdspartner i drift.

Vi elsker vores fag

Hos KT besidder vi mange engagerede og dygtige fagfolk, der brænder for det, de laver. Som elektrikere, sørger vi altid for at finde de rette løsninger til dig, hvad end det drejer sig om mindre opgaver, totalentreprise eller serviceeftersyn. Vores kompetenceområder strækker sig bredt, så vi på den måde kan hjælpe dig bedst muligt med en løsning på den opgave, du stiller for os.

Værdier

Vi sætter en ære i at drive en rentabel og stabil forretning, på både bundlinje og i kundetilfredshed. Vi tror på, at vi med gennemsigtighed og ærlig rådgivning overfor vores kunder, står langt stærkere i feltet. Vi er et moderne el firma, hvor virksomhedens flade struktur og vores gode sociale arbejdsmiljø vægtes høj på tværs af funktion og roller.

Sikkerhed og miljø

I KT elektric har vi høje krav til sikkerhed og miljøforhold, der sikrer, at alle vores medarbejdere medvirker til at overholde sikkerhedsforskrifter. Du kan altså føle dig tryg ved os, når du bruger os, som din elektriker. 

Du kan trygt handle med os!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.