KT Elektric

Nyt sundhedshus i Storvorde

07/05/20
Et nyt sundhedshus er etableret i Storvorde, der kombinerer pleje- og lægecenter.  Det nye sundhedshus er den del af sundhedsreformen, der er iværksat af regeringen, hvis hovedformål er, at borgerne får kortere til behandling, uanset hvor i landet man bor.

I et læge- og sundhedshus som dette, kan praktiserende læger samle sig i større faggrupper, hvilket betyder at patienterne kan få behandling af flere faggrupper på samme sted og fremover kan behandles lokalt i stedet for at opsøge det regionale sygehus længere væk.

Et moderne sundhedshus

Det gamle plejecenter har fået en velfortjent renovering af lys udskiftet til LED og har derudover fået installeret automatisk brandanlæg samt nød- og panikbelysning. I forlængelse af plejecenteret, er der bygget et nyt lægehus, der fremover vil blive drevet af 4 læger, som byder på en rolig atmosfære, hvor der med indretningen er fuld fokus på velvære og tryghed. På projektet har KT Elektric udført alle elinstallationer samt et moderne belysningsanlæg, som giver lokalerne en naturlig belysning og understøtter den åbenhed, lokalerne byder på.


Vi takker for et godt samarbejde og håber, at ansatte og patienter fremover vil nyde godt af deres nye lægecenter.

Se det færdige lægehus her: