KT Elektric

Nyheder

KT støtter Familier med kræftramte børn
18/05/16
Familier med kræftramte børn er Danmarks største børnekræftorganisation. De arbejder på at skabe bedre vilkår for de børn, der hvert år, får konstateret en kræftsygdom.
Skodsborg Kurhotel.
11/04/16
Kurhotel Skodsborg skal være nordens førende Kurhotel. Derfor bliver Værelserne renoveret. Til dette har Kurhotel Skodsborg har valgt KT Elektric A/S som samarbejdspartner på de elektriske installationer i forbindelsen med renovering af suiter /værelser, samt værelses gange.
Ny Ellebjerg , Valby
25/01/16
For NRE A/S og AP Pension skal KT Elektric A/S udføre den komplette el entreprise på Boligprojektet Ny Ellebjerg i Valby København. Projektet indeholder 102 boliger, erhvervsareal og p-kælder.
Sæby El-Service bliver en del af KT Elektric
13/01/16
Efter mere end 34 år som selvstændig elinstallatør i Sæby har Erling Møller Nielsen besluttet at sælge Sæby El-Service til KT Elektric.
Vendsyssel Teater
30/10/15
KT Elektric A/S skal udføre komplette CTS installationer på Vendsyssel Teater.
Asaa Friplejehjem
13/08/15
KT Elektric A/S laver El installationer på det nye fripleje hjem i Asaa.
Grøn Smiley til KT Elektric A/S
11/08/15
KT Elektric A/S fik igen i 2015 en grøn smiley. Vi har haft Arbejdstilsynet på besøg og deres vurdering er at virksomhedens arbejdsmiljø er i orden.
Via Horsens Blok E
17/06/14
KT Elektric A/S har netop afsluttet Renoveringen af Blok B på VIA Horsens, og derfor glade for at kunne informere om, at KT Elektric A/S har fået ordre på renoveringen af blok E. Projektet er netop påbegyndt og forventes færdigt til December.
Frederiksværk fjernvarmeværk.
16/06/14
KT Elektric A/S levere kranstyring til Automatisk ABUS traverskran på Frederiksværk Fjernvarmeværk. Frederiksværk Fjernvarmeværk udskifter deres kedel til brændsel med piller og i den forbindelse skal den eksisterende Gamle automatiske kran fornyes. KT Elektric A/S leverer styringen til den nye automatiske kran med den nyeste PLC teknologi med Siemens komponenter.
P-hus & Idrætshal på Godsbanen Aalborg
20/05/14
KT Elektric A/S har netop opstartet elinstallationer i nyt P-hus & idrætshal på det gamle godsbaneareal i Aalborg. Ud over traditionelle elinstallationer indeholder idrætshallen PLC baseret CTS Anlæg opkoblet på SOSU og VUC's samlede Platform.

Side 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11