KT Elektric

Nyheder

Vendsyssel Teater
30/10/15
KT Elektric A/S skal udføre komplette CTS installationer på Vendsyssel Teater.
Asaa Friplejehjem
13/08/15
KT Elektric A/S laver El installationer på det nye fripleje hjem i Asaa.
Grøn Smiley til KT Elektric A/S
11/08/15
KT Elektric A/S fik igen i 2015 en grøn smiley. Vi har haft Arbejdstilsynet på besøg og deres vurdering er at virksomhedens arbejdsmiljø er i orden.
Via Horsens Blok E
17/06/14
KT Elektric A/S har netop afsluttet Renoveringen af Blok B på VIA Horsens, og derfor glade for at kunne informere om, at KT Elektric A/S har fået ordre på renoveringen af blok E. Projektet er netop påbegyndt og forventes færdigt til December.
Frederiksværk fjernvarmeværk.
16/06/14
KT Elektric A/S levere kranstyring til Automatisk ABUS traverskran på Frederiksværk Fjernvarmeværk. Frederiksværk Fjernvarmeværk udskifter deres kedel til brændsel med piller og i den forbindelse skal den eksisterende Gamle automatiske kran fornyes. KT Elektric A/S leverer styringen til den nye automatiske kran med den nyeste PLC teknologi med Siemens komponenter.
P-hus & Idrætshal på Godsbanen Aalborg
20/05/14
KT Elektric A/S har netop opstartet elinstallationer i nyt P-hus & idrætshal på det gamle godsbaneareal i Aalborg. Ud over traditionelle elinstallationer indeholder idrætshallen PLC baseret CTS Anlæg opkoblet på SOSU og VUC's samlede Platform.
Bühlmann Airport Hotel Aalborg
20/05/14
KT Elektric A/S er startet på opførelsen af Bühlmann Airport Hotel Aalborg. Hotellet med 64 værelser indeholder udover traditionelle elinstallationer, ABA & Varslingsanlæg, Nød & panik samt datainstallationer. Hotellet står klar til 1 september 2014.
Første FOA med solceller
14/01/14
Munk Energy har leveret og KT Elektric A/S monteret et solcelleanlæg til fagforeningen FOA Aalborg, som dermed er den første FOA, der har fået et solcelleanlæg på taget.
Ankestyrelsen flytter på Nytorv
14/01/14
For Nordjyske ejendomme renoveres Nytorv 7 til Ankestyrelsen, som forventes at kunne flytte ind til Marts 2014 i ny tilpasset lokaler med LED belysning , PDS og CTS anlæg.
Energi renovering af Gug skole
14/01/14
KT Elektric A/S har vundet projektet med ombygningen af Gug Skole.

Side 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11