KT Elektric

KT på kæmpe projekt i Nordjylland

15/01/19
Det er med stor glæde og stolthed at vi kan meddele, at KT Elektric A/S har skrevet kontrakt med Region Nordjylland på det nye universitetshospital i Nordjylland. KT Elektric har vundet opgaven der indebærer at udføre projektets tværgående BMS-anlæg. Det såkaldte ’super-sygehus’ bliver bygget i Aalborg Øst, og gør det muligt at samle mange af de funktioner som i dag er placeret på Aalborg Universitetshospital.
 
På det 170.000m2 store projekt vil KT Elektric være ansvarlig for at installere, og integrere, styring af bl.a. ventilation, varme, brugsvand og rumstyring fordelt på 2700 rum og 158 anlæg. Installationerne skal sikre et godt indeklima, samt at overvåge kritiske funktioner såsom gas- og iltanlæg, i den daglige drift af hospitalet.
 
Kundens ønsker til dette gigantiske projekt og vores erfaring med industri og procesinstallationer matcher byggeriets tekniske beskaffenhed. Vi har sikret os, at installationerne er udarbejdet så de lever op til kundens specifikke krav og forventninger, og samtidig er en state-of-the-art platform med ubetinget mulighed for udvidelse. Udover KT Elektrics egne installationer, skal BMS anlægget yderligere integrere de øvrige tekniske anlæg, heriblandt lysstyring. Dermed tilbyder vi kunden en samlet brugerflade, der gør det langt mere overskueligt og brugervenligt.  


Stort aftryk i Nordjylland

Projektet er et af de største KT Elektric A/S hidtil har varetaget i Nordjylland. For os og vores BMS-afdeling betyder det, at vi sætter et stort aftryk i Nordjylland, hvor de største teknik-projekter hidtil har været lokaliseret på Sjælland.

 Vi har samlet 18 dygtige montører til opgaven, heriblandt vores specialiserede teknikere, og går til opgaven med en stor støtte fra vores klippefaste, rutinerede entrepriseafdeling, som har mange års erfaring, bl.a. med tidligere opgaver som Århus Universitetshospital i Skejby.
Vi er derfor rigtig tilfredse med muligheden for at bidrage til regionen med vores viden indenfor feltet, og er klar til at føre NAU i mål med installationer på et højt, og ikke mindst kvalitativt, teknisk niveau.
 
Arbejdet er påbegyndt i november, og hele det samlede projekt forventes at stå klar til aflevering i udgangen af 2020.