KT Elektric

Fagudlært med medalje

02/04/20
Jesper Prehn på 38 år, har ikke blot bestået sin svendeprøve med topkarakter i KNX, styring af lys og BMS, han har også modtaget el-fagets medalje, som er en æresbevisning, der kun tildeles landets bedste lærlinge for en ekstraordinær faglig præstation.
 

Et bredt felt at udforske

Jesper har en naturlig interesse for bygningsautomation og automatiske styringer. Gennem sin uddannelsestid, har Jesper arbejdet med KNX, og i sin tid i KT Elektric, er han blevet præsenteret for CTS-systemer, som har udvidet hans syn for de mange muligheder inden for feltet.

”Det giver udfordringer og det er spændende at se, hvad man får. Der er et bredt felt, hvor der for mig, endnu er meget at udforske”

I fremtiden er han spændt på, hvilke faglige udfordringer, han ellers bliver sat overfor.
 

Udvider faglighed på store entrepriseopgaver

I sin dagligdag arbejder Jesper på et af KT Elektrics større entrepriseprojekter, hvor han installerer følere i udluftningskanaler, der skal registrere om udsugningen er optimal, da den er en afgørende faktor, for fremtidige ansattes sikkerhed.

 
Vi ønsker Jesper stort tillykke med det flotte resultat og glæder os til fortsat at have ham som daglig inventar i KT Elektric.