Videoovervågning på arbejdspladsen​

Skab overblik over byggepladsen

Vi har mange erfaringer fra byggepladser og vi kender til vigtigheden af, at man har det fulde overblik over en byggeplads. Den udfordring kan gøres mindre ved installation af videoovervågning og forebygge arbejdsulykker, tyveri eller utilsigtede hændelser. Vi hjælper jer fra a til b med installationen af jeres videoovervågning, som omfatter alt fra at trække kabler, installation af enheden og opsætning.

Høj sikkerhed 24 timer i døgnet

Ved installation af videoovervågning, kan du forebygge indbrud og tyveri på byggepladsen, når håndværkere og arbejdsmænd har forladt byggepladsen og udstyr og maskiner står efterladt tilbage. Ligeledes er videoovervågning nyttigt til at overvåge eventuelle arbejdsulykker, så man på den måde kan forebygge dem og sikre sine medarbejdere i fremtiden – det skaber tryghed og tillid fra begge parter.

Kunde fik installeret 100 kameraer

I denne case fik kunden installeret 100 kameraer til videoovervågning af deres produktionsområde, for på den måde at overvåge arbejdsulykker og forebygge dem. Hos kunden hjalp vi med installation af de 100 kameraer, så de virkede på den tilsigtede måde og tilsluttede dem, således kunden kunne få et nemt overblik over arbejdspladsens mange områder. Med de mange overvågningskameraer giver det kunden en mere sikker hverdag for alle involverede parter på produktionsområdet.

Skal vi hjælpe dig med at øge sikkerheden?

Vi hjælper dig med at sammensætte den bedste løsning, som hjælper netop på dit behov. Du skal være velkommen til at ringe eller skrive til vores medarbejdere, for en uforpligtende samtale og et tilbud.