Ventilation giver en bedre hverdag

Ventilation skaber optimale forhold

Et godt indeklima er centralt når man snakker velvære blandt medarbejder. En af de hyppigste grunde til et dårligt indeklima er dårlig luft, høje temperaturer og luftfugtighed. Ifølge arbejdsstyrelsen er kroppen følsom over for et dårligt indeklima, som kan give fysiske gener i form af hovedpine, træthed, kvalme og skulder- og nakkeproblemer.

Sådan forebygger du et dårligt indeklima

Det er arbejdsgivers ansvar, at kontoret er indrettet fuldt ansvarligt, når det kommer til et optimalt indeklima – og det kan sagtens betale sig. Flere undersøgelser viser, at et godt indeklima løfter effektiviteten, fordi temperaturer og luftkvalitet påvirker vores evne til at præstere.

Et ventilationsanlæg kan være med til at forebygge indeklimaproblemer, så støv og CO2-partikler i luften mindskes. Der er dog mange ting man skal overveje, når man vælger ventilationsløsning, for at man sikre, at man får den ventilations løsning, der passer til netop formålet.

Dine krav er i højsædet hos os

Dette kan du forvente af os

Vi sørger for den rette løsning til jer

Ventilationer kan fungere forskelligt alt efter, hvad aktivitetsniveauet i rummet er og ifølge arbejdsmiljøet anbefaler man 4-10 liter luft pr. sekund afhængig af rummets størrelse. Alle vores ventilationsanlæg bliver nøje udvalgt til den enkelte kundes behov og gennemtestet inden aflevering. Vi sørger for dokumentation af alle vores ventilationer og sørger for, at du får en udførlig vejledning til brug af jeres ventilationsanlæg.

Automatisk styring af ventilationsanlæg

Du kan få fuld kontrol over dit ventilationsanlæg ved at få det installeret til bygningens styresystem, på den måde kan I planlægge, hvornår der skal udskiftes luft i de forskellige rum alt efter, hvad behovet er og I kan følge med i forbruget. 

At kunne styre sit ventilationsanlæg på denne måde, er ligeledes en fordel for økonomien. Det kan være at I kun har behov for udluftning af specifikke mødelokaler på bestemte tidspunkter, derved undgår I, at jeres ventilationsanlæg kører 24 timer i døgnet. 

Vi hjælper jer sikkert i mål!

Med KT Elektric som installationspartner, kan I læne jer trygt tilbage. Vi har mange års erfaring inden for ventilation og lytter til jeres ønsker hele vejen igennem processen. Vi har medarbejdere, der har tung erfaring med, hvordan et anlæg skal installeres, så det fungerer optimalt og ikke spilder energi. Med dine ideer og deres erfaring inden for branchen, finder I sammen en langtsigtet løsning til jeres erhverv