Solceller, der skaber værdi​​

Solcelleanlæg vinder større indpas

Gennem de seneste år er solceller blevet mere populært især blandt erhvervsdrivende, der sigter efter en mere miljøbevidst profil. Kvaliteten og effekten af solcellepaneler er blevet markant bedre, samtidig med, at tilbagebetalingstiden for et solcellepanel bevæger sig den modsatte vej.

Med solcelleanlæg, kan du få produceret elektricitet af solens lys. Dette er både energibesparende, samtidig med at solceller har en lang levetid, da teknologien er uden bevægelige dele og er driftssikker. Solceller er støjfri og forurener ikke og kan implementeres på bygningens arkitektur, uden at det forstyrrer bygningens struktur, for eksempel som en integreret del af tag eller facader.

Copenhagen International School, også kendt som CIS, fik en helt unik bygningsfacade, der er beklædt med intet mindre end 12.000 solcellepaneler, som alle bliver integreret i bygningens rå og industrielle look.

Dette markante solcelleanlæg dækker halvdelens af bygningens årlige forbrug og er et af Danmarks største med sit flotte areal på 6.048 kvadratmeter. Solcellerne producerer ca. 300 MWh om året, som svarer til årsforbruget i ca. 70 parcelhuse. 

Formålet med solcellerne er ikke blot at skabe en grønnere profil og en bæredygtig fremtid for skolen, formålet var også at inddrage den grønne energi som en fast del af skolens undervisning og derudover håber skolen at kunne påvirke eleverne med gode miljøvaner.

Hvor stort skal dit solcelle anlæg være?

Det kan være en udfordring at finde ud af, hvor omfattende et solcelleanlæg man skal have installeret. Med vores professionelle netværk hjælper vi dig med at lave en beregning der sikrer, at du på sigt får betalt dit solcelleanlæg tilbage, så det ikke bliver en udgift for dig. Har man andre energibesparende installationer i sin bygning, er disse vigtigt at få medregnet, så hver enhed benytter mindst mulig energi. 

Vi hjælper dig trygt på vej

Det er vigtigt at du rådfører dig med professionelle, når du skal tilslutte et solcelleanlæg, så du ikke spilder energi. Hos KT Elektric hjælper vi dig med at montere og installere solcelleanlæg, så de matcher dine ønsker og behov. Vi samarbejder med professionelle i branchen, så du sikrer dig, at du får en komplet løsning uden ubehagelige overraskelser.