Belysning skaber komfort og velvære​​

Spar på belysningen

Udskiftning af belysning kan betale sig, hvis jeres nuværende lyskilde er halogen, sparepærer eller lysstofrør. Belysning udgør en stor del af det samlede energiforbrug og driftsomkostninger, og med små justeringer af belysningen, kan man spare mange penge. Det kan være justeringer på lysstyrke eller censorer på områder, hvor der ikke er behov for konstant belysning. Vi har stor erfaring med at udskifte til LED-belysning, da dette er en meget energivenlig og fremtidssikret løsning for virksomhederne. Har du krav til lysstyrke, lysfarve eller andet, implementerer vi selvfølgelig dette i installationen af LED.

Fordel ved LED-belysning

Lavere elregning. LED-belysning benytter 5 gange mindre strøm end halogenpærer, derfor er der nemt en økonomisk gevinst at hente ved at udskifte lyskilder til LED.

Vi hjælper jer med at energioptimere!

Det kan være svært at overskue, at skulle udskifte sin LED-belysning, da der findes et hav af pærer og installationsløsninger. Vælger du KT Elektric som din installations-partner, gør vi det let for dig at vælge, hvilken løsning du skal vælge til jeres butik eller kontor. Vi laver en grunding analyse af jeres virksomhed. Derefter sørger vi for, at I får den rette løsning og en fremtidig besparelse.

Belysning skaber trivsel

Vidste du, at belysningen kan have indflydelse på arbejdsglæde, indlæring og trivsel? Med den rette lyskilde, lysindfald og farveintensitet, kan man påvirke et rum til at skabe en bestemt stemning. På den måde understøttes det samlede arbejdsmiljø. Kvaliteten af belysningen påvirker ikke kun måden, vi ser ting på, men har også stor effekt på den atmosfære, som er i rummet. 

Skal man skabe den rette atmosfære i et rum, skal man være opmærksom på at skabe en belysning på en god og ikke mindst ansvarlig måde. Det kan gøres ved at tilpasse lyset med det naturlige lysindfald eller tilpasse lyset med lokalets aktiviteter. I disse situationer er det også vigtigt at have for øje, hvilken pære man vælger, når man skal installere ny belysning. Her hjælper vi dig godt på vej.

Du kontakter os med dine ideer til din fremtidige energioptimering

Vi vender dine ideer med vores erfaring og laver analyse baseret på jeres forbrug og ønsker

Du får den rette løsning baseret på dine behov og ønsker