PLC programmering skaber sikkerhed i din hverdag

Hvad er en PLC?

PLC står for Programmable Logic Controller og er en programmerbar enhed,  som er en lille computer, der typisk bruges til automation af maskiner i industrien. I har måske ikke kendskab til PLC programmering, derfor bør man altid sparre med professionel hjælp når en maskine skal programmeres, så I får den rette løsning til jeres maskine. Vi står gerne til rådighed for at sikre jer, at jeres resultat bliver som ønsket og at I fremadrettet har en styring til gavn for jeres forretning. 

Tre hurtige om PLC'en

Fylder mindre

En PLC er en lille computer til automation af produktionsmaskiner i industrien. Ældre automatiserede systemer bruger hundrede eller tusinde relæer, som alle slides med tiden. En PLC programmering kan programmeres til at gøre nøjagtig det samme – uden slid.

Økonomisk

I mange tilfælde, er det billigere at få lavet en PLC programmering end mere komplekse løsninger, da en PLC afløser komponenter der har behov for hyppig vedligehold.

Nem at ændre

Da en PLC ofte er i et program, gør det det væsentlig lettere at lave ændringer i en PLC end i fx en styretavle. Desuden er en PLC programmering utrolig let at tilgå ved fejlfinding.

Automatiserede løsninger gør hverdagen lettere

Teknologien er stigende på det danske industrimarked, især den automatiserede teknologi. Automatik i industrien kan gøre en hverdag lettere og mere effektiviseret. Mindre slid og mere driftsikkerhed er noget, der klinger godt i de fleste producenters ører. 

Nem om programmering uden produktionsstop

En PLC kan benyttes i mange forskellige miljøer og industrier, hvor de er høje krav til procestid, da den er slidstærk og nem at servicere. Har du brug for, at din maskine får en ny funktion, kan dette forholdsvist let programmeres ind i PLC’en, uden at det kræver større produktionsstop. 

Hvorfor gå på kompromis med sikkerheden?

PLC programmering betyder i mange tilfælde højere sikkerhed af din produktion. Mange af vores kunder oplever ofte, at det kan være svært at skaffe reservedele til deres nuværende styretavler, dette kan afhjælpes med en PLC og sikre din forretnings fremtidige drift.

I vores eget tavleværksted, kan vi fremstille styretavler til automatiske maskiner, selve PLC’en og andre el-komponenter er nøje udvalgt og fra anerkendte fabrikater, som Simenes, der er verdensledende producent inden for industriel automation og tilbyder nogen af de bedste PLC’er på markedet.

Hvorfor PLC?

Nem tilgængelighed af reservedele

Samler effektivt styringer på alle maskiner

Brugervenligheden er i top

Nemmere at udvide, hvis der er behov for ekstra programmeringer på maskinen

Kan opsættes, så den kan fjernkobles udefra

Brug for hjælp?

Vores automationsafdeling sidder klar til at vejlede dig!

Bjarne Nielsen

Afdelingsleder