El dokumentation er jeres sikkerhed

El-dokumentation er dit garantibevis

El-dokumentation er en fyldestgørende dokumentation for, at de elektriske installationer i specifikke anlæg eller større projekter. Når vi udarbejder el-dokumentationer, sikrer vi sig som kunde, at dine installationer er installeret efter reglerne. Det er en afgørende faktor, så et færdigt byggeri eller anlæg kan serviceres og vedligeholdes i fremtiden.

Hvorfor lave dokumentation?

Som sagt er det vigtigt at få dokumenteret det arbejde, som en elektriker udfører. På den måde kan man se hvordan kabler og føringsveje er trukket, så andre fagmænd let kan komme til at udføre deres arbejde. Du kan altså både spare tid og penge ved at have kvalitativt udført dokumentationen inden du går igang med dit projekt. 

 

Tillid er vigtigt i en byggeproces

Vores vigtigste mål er, at du kommer sikkert i havn med dine projekter. Hos KT Elektric arbejder vi i PCschematic og vi har højt uddannede teknikere, der udfører el-dokumentation til alle typer systemer og tavler. Dokumenterne kan leveres i papirudskrift eller elektronisk. Når vores elektrikere overleverer dokumentationen til dig, vil du i fremtiden kunne bruge det, hvis du har andre renoveringer eller optimeringer, du skal have foretaget dig af andre fagmænd.