Øg effektiviteten med automatiske kraner

Automatiske kraner fra KT Elektric

I en travl hverdag er mange produktionsvirksomheder afhængige af et semi- eller fuldautomatisk krananlæg, der kører uden produktionsstop for at holde forretningen i gang. 

Vi er totalleverandør for jer

Hos KT Elektric kan vi både levere kranen, den automatiske styring til kranen og montage, samt indkøring. Trænger jeres eksisterende kransystem til en opgradering, eller er det af ældre dato, er dette også noget vi kan hjælpe jer med.

Ting du bør overveje, før du investerer i en kran

Hos KT Elektric kan vi levere dig flere former for kraner

Fuldautomatisk kran til transport af forskellige former for flis. Kundetilpasset krananlæg beregnes og dimensioneres udfra kunde ønske og bygningskonstruktion. Komplet standard lagerprogram eller tilpasset efter kundens ønsker. Høj kapacitet med el-hydraulisk skovlgrab eller polygrab. Udstyret med motorkabeltrommel til strømforsyning af grab.
Hastighedsregulering på alle motorer.

Komplet krananlæg til transport af halmballer fra et eller flere halmlagre til halmopriver/halmindfyringskasse. Halmkranen leveres med enkelt el-hydraulisk halmtang for transport af en enkelt halmballe, eller sammenbygget elhydraulisk halmtang for transport af flere halmballer.
Halmballe typer kan f.eks. være heston halmballer eller rundballer. En halmkran opererer typisk fuldautomatisk.

Proceskranen anvendes hvor der er behov for et kontinuerligt materialeflow døgnet og året rundt, som f.eks. til dampproduktion. Proceskraner er udført og dimensioneret i ekstra kraftig konstruktion for at modstå den store slidtage, der er ved 24 timers kontinuerligt drift. Kranen kan udføres med automatisk smøresystem for at mindske driftstop.

Semi- og fuldautomatiske kraner for håndtering af affald, anvendes såvel på forbrændingsanlæg som på anlæg for sortering af affald. Kranen anvendes typisk hvor der er behov for bortskaffelse af forskellige affaldstyper, som plast, metal etc. Betjening sker enten fra en kranførerstol/radiostyring eller semi-/fuldautomatisk styring. Høj kapacitet og høj driftsikkerhed. Kranen er typisk udført med tilpasset el-hydraulisk polygrab til den aktuelle opgave.

Vi leverer automatiske kraner til netop jeres opgave. Kranen dimensioneres og konstrueres til den aktuelle opgave. Den ønskede funktion af krananlægget tilpasses i tæt samarbejde med kunden. Kranens overflade behandles til det eksakte miljø. Anvendelsesområder kan f.eks. være bilindustrien, lagerhåndtering, mejerikran til transport af reoler. Kranen fås med forskellige optioner f.eks. trådløs styring, radiostyring og fjernstyring. 

RESERVEDELE

KT Elektric A/S leverer og monterer alle slags kranservedele. Vi giver en professionel vurdering af jeres kran for udarbejdelse af en liste med kritiske reservedele, som vil gavne netop jeres virksomhed.

RÅDGIVNING

Vi tilbyder projektering af kranprojekt. Grundig projektering/rådgivning af jeres kran, giver det bedste resultat i det lange løb. Vi har mere 30 års erfaring i forskellige slags kraner og kan give jer en professionel rådgivning til jeres projekt.

SERVICE

Vi udfører kranservice på alle slags kraner ligefra små svingkraner til fuldautomatiske traverskraner. Ring og få et uforpligtende tilbud på service på netop jeres kran.

Et skræddersyet krananlæg

Det er vigtigt når du vælger kran, at du tænker over, om krananlægget er dimensioneret rigtigt, til den mængde den skal køre med til dagligt, ellers står du med et krananlæg, der hurtig får brugsslid. Det er ligeledes vigtigt at huske på, at der skal være tilgængelige reservedele til krananlægget, og at du altid vil kunne få service og support ved eventuelle driftsproblemer. 

Hvad skal I overveje, inden I investerer i et krananlæg?

Det er vigtigt når du vælger kran, at du tænker over, om krananlægget er dimensioneret rigtigt, til den mængde den skal køre med til dagligt, ellers står du med et krananlæg, der hurtig får brugsslid. Det er ligeledes vigtigt at huske på, at der skal være tilgængelige reservedele til krananlægget, og at du altid vil kunne få service og support ved eventuelle driftsproblemer. 

Automatisk kran til en effektiv hverdag

Hos KT Elektric går vi højt op I, at vores kunder får produceret og programmeret et krananlæg, der netop passer til deres erhvervslige behov. Vi kan derfor tilbyde brugertilpassede kraner, som bliver programmeret af vores specialister i automatik. Installationen af kranen bliver udført i tæt samarbejde med kunden, og med 15 års erfaring inden for området, kan vi levere professionel sparring, så I sikrer jer den rette løsning. Vi samarbejder med Max Fodgaard, som er en af Danmarks førende leverandører inden for kraner og løftegrej.

Vi programmerer både semi- og fuldautomatiske kraner til vores kunder alt efter behov og arbejdsprocedurer. I et mere krævende og farligt arbejdsmiljø, kan en automatisk kran være effektiv til at udføre gentagne og vanskelige handlinger.

Kontakt en ekspert i dag

Bjarne Nielsen

Systemudvikler