Energioptimering

Eksempler, hvor du kan sætte
ind på energioptimering

Belysning

Belysning kan spare dig en del på el-regningen, både på forbrug og vedligehold

Ventilation

Du kan få fuld kontrol over dit ventilationsanlæg og spare både tid og penge

CTS

Få et overblik over dit el-forbrug og find steder, hvor du kan optimere og spare penge

Energioptimeringes mange fordele​

Der er mange fordele at hente, når man energioptimerer, både for jeres firmas økonomi og for miljøet. Når man snakker energioptimering tænker, vil de fleste nok tænke på isolering og vinduespartier, men der kan ligeledes foretages mange fordelagtige renoveringer indendørs, som kan være til gavn både økonomisk og miljømæssigt, såsom belysning og ventilation. Det kan måske være svært at overskue junglen af løsninger inden for energioptimeringer, men vi gør dig gerne klogere på, hvad du kan gøre, for at optimere jeres arbejdsplads.

Hvad er energioptimering?

Energioptimering er et tiltag, man gør sig, for at reducere energien ved det nuværende forbrug. Som elektrikere, kan vi hjælpe dig med at optimere dine el-installationer, såsom lys, varme, ventilation og energi og der findes store potentielle besparelser ved at have fokus på netop el-installationerne i bygningen. Synes du, at det virker som en uoverskuelig proces at gå i gang med, tager vi gerne en snak, for at overskueliggøre processen med dine ideer i fokus.  

Tre fordele ved at energioptimere

Hvorfor skal vi energioptimere?

At energioptimere og have en grønnere tankegang, er noget, der vinder større indpas i samfundet – og hvorfor ikke være en af dem, der skiller sig ud? Med energioptimering, tager du ansvar for vores fælles fremtid ved at skrue ned for Co2-forbruget. Desuden er der økonomiske gevinster at hente ved at installere smarte løsninger, der kan overvåge forbruget af de tekniske installationer. En energioptimering kan nås forholdsvist let fx ved udskiftning af ældre belysning til LED.

Få den rette hjælp

Der findes et hav af smarte løsninger når du vælger at energioptimere. Måske drejer det sig om udskiftning af ældre lyskilder? Eller måske har I brug for at få et nemt og effektivt overblik over jeres virksomheds energiforbrug? Dine ideer kan være mange og vi hjælper dig med at komme sikkert i mål med en realistisk løsning på din problemstilling.

Tid til at energoptimere?

Vi kommer gerne ud og hjælper jer med, hvor I kan sætte ind for at energioptimere.