CTS anlæg skaber en lettere hverdag

CTS anlæg

CTS betyder Central Tilstandskontrol og Styring. Man bruger et CTS anlæg til at overvåge og kontrollere tekniske installationer i ét eller flere rum. CTS anlæg er en genial partner til at overvåge forbruget og kan i mange tilfælde være med til at sørge for store energibesparelser i bygninger eller boliger.

KT Elektric udfører kundetilpassede CTS løsninger

IBI rumstyringer og KNX

Solgardin

Ventilationsanlæg

Hybridventilation

Varme- og kølestyring

Lysstyring, herunder DALI2

Energistyring

Opgavestyring

Tidsstyring

Inegration med ABA og ADK

Overvågning og alarmering

Laboratorie-/
renrumstyring

En brugervenlig
platform til dit CTS anlæg

Med et CTS anlæg fra KT Elektric får du programmeret en platform, hvor alt visning, alarmhåndtering, overordnet logning og brugerbetjening foregår. Systemet har et enkelt design via faste templates, så skærmbilleder, historik og alarmer automatisk oprettes ens og med få klik. På den måde får I en løsning, hvor man nemt kan ændre i funktionerne på en bestemt zone eller undercentral. Ved aflevering medfølger en komplet vejledning med alle PLC programmer, billeder og dokumentation. Supervisor softwaren installeres med det ønskede antal punkter. Ønsker man yderligere punkter, kan disse nemt tilkøbes ved enkeltydelse. 

Ingen skjulte
gebyrer

Vi sætter en ære i at være en troværdig samarbejdspartner, som skaber stærke relationer til sine kunder. Der er ingen tvungne serviceudgifter forbundet med CTS anlægget: når vi afleverer et fejlfrit system, skulle det gerne forblive på den måde. Supervisoren installeres enten på en PC eller Virutel PC, som sikrer nem tilgang til løsningen, stabilitet og, ikke mindst, hastighed på systemet. 

Du kan trygt bruge vores software

Vi har fuldstændig styr sikkerheden, så du helt roligt kan bruge din software uden ubudne gæster. For at imødekomme stadig stigende cyberrisici, arbejder systemet kun i sikre protokoller, hhv. https, foxs og ftps. Skulle uheldet alligevel være ude, kan CTS anlægget og systemet hertil være klar til at køre igen på rekordtid, med en backup-løsning, der spejler harddisken. 

CTS som energioptimering

CTS anlæg kan være en stor fordel, hvis man har en strategi der indebærer energioptimering. Med et CTS anlæg fra KT Elektric, kan jeres virksomhed få et skarpt overblik over jeres forbrug og få sat opmærksomhed på de områder af jeres bygning, der kan have behov for en regulering af jeres el forbrug.

.

Frit valg - uden fælder

Det kan være en stor omvæltning at skulle skifte et helt system på én gang, derfor kan det være hensigtsmæssigt at anvende dele af den eksisterende platform og skifte enkelte dele. Med vores CTS platform, får I en CTS løsning, der er uafhængig af både installatør og komponentfabrikat. Kort fortalt, bliver I ikke bundet til et system.

Gennemgang af jeres udbud

Dialog og præcisering af jeres ønsker

Vi præsenterer vores løsningsforslag og tilretter efter dialog

Endelig løsning og pris
I får en løsning skræddersyet til jeres behov!

Ring til en ekspert i CTS!