El entreprise fra A til B

Vi er der for dig i hele processen på el entreprisen, både fra den spæde opstart til dokumenteret aflevering.

Vi er med i hele byggeprocessen

Vi har mange års erfaring med både mindre og større  el el entreprisebyggerier og vi ved, at der er mange ender man skal få til at mødes mellem de mange entreprenører, der er tidsfrister der skal overholdes og procedurer der skal nedskrives. Vores el-entreprise afdeling bliver drevet af kompetente projektledere, som har stor erfaring med at projektere mange former for byggeopgaver. De vil være tilgængelig under hele byggeprocessen og du vil opleve stor fleksibilitet fra deres side af. 

KT Elektric giver dig en komplet samarbejdspakke til din el entreprise

Læn dig trygt tilbage. Når du vælger KT Elektric som el-entreprenør, kan du sikkert regne med, at der bliver holdt styr på tidsplanerne. Du er selvfølgelig altid velkommen til at tage en snak med vores medarbejdere på byggepladsen undervejs i projektet.

Som el-entreprenør på dit nybyggeri sørger vi for at projektere hele forløbet, så det passer med de processer, der er noteret i kontrakten. Har du ændringer til det samlede  el entrepriseprojekt, vil vi hurtigt udføre en ny beregning, der matcher dine ønsker.

Ved aflevering af el entreprisen gennemgår vi alle vores udførte installationer nøje og udarbejder en udførlig dokumentation af opgaverne – på den måde skaber vi rammerne for en god aflevering af et entrepriseprojekt og sikkerhed for dig som kunde.

EN VÆRDISKABENDE SAMARBEJDSPARTNER

Med os som din el-entreprenør vil du opleve, at dine ønsker altid er i centrum for vores udførsel. Vores overordnede værdier er, at vi for vores kunder er en værdigivende relation og at vi leverer arbejde af højeste kvalitet til den aftalte afleveringfrist. For at overholde dette vil vores projektledere være i konstant dialog med bygherre, for at sikre at planer bliver overholdt og der vil blive udarbejdet dokumentation for arbejdet, så vi på den måde sikrer, at kontraktens formål er blevet overholdt. 

Teknikkonsortiet P/S
- et værdiskabende samarbejde

I samarbejde med DTEK A/S og Airteam A/S, har KT Elektric etableret et værdifuldt samarbejde med nogle af de dygtigste fagmænd fra byggebranchen. Med dette samarbejde dækker vi alle faser af teknikentreprisen på dit kommende projekt og prioriterer kommunikation og dialog på tværs af faggrupper gennem hele processen. Når vi kan trække på viden fra forskellige fagområder sikrer vi, at du får en overskuelig projektering, hvor alle ender mødes.