Elektriker i Brøndby​

Vi går langt for vores kunder

Vi ved, hvor vigtigt det er, at du har en god oplevelse, når du handler ved os. Derfor er vi udover at være gode inden for installationer, også dygtiggjort os i at skabe en sublim service for dig, der vælger at bestille elektrikerarbejde.

Vi udfører

Kontakt os

Du er altid velkommmen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til installationer eller andet. 

Den skarpeste elektriker i Brøndby

Vi er en stor forretning, derfor besidder vi mange forskellige kompetencer inden for forskellige områder. Hos KT Elektric i Brøndby kan du være sikker på, at du får arbejde af højeste kvalitet. Vi gør en dyd ud af at uddanne og motivere vores elektrikere, da vi tror på, at glade folk er lig med et godt stykke arbejde.

Gennemsigtighed i købsprocessen

Når du handler hos os, besigtiger vi altid opgaven inden vi kommer ud og løser den. Forinden får du fremlagt en pris, så du er fuldstændig sat ind i, hvad der skal udføres på placeringen og til hvilken pris. Dette er ligegyldigt, om du skal bruge en elektriker til mindre installationer eller større energirenoveringer m.m.

Vi er din el rådgiver

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til dine installationer. Vi vil gøre vores bedste for at vejlede dig, men foreslår altid, at du får en autoriseret elektriker til at inspicere dine installationer, da dette giver større sikkerhed for dig og dem omkring dig.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi udfører elektrikeropgaver inden for mange områder og i forskellige størrelsesomfang rundt omkring og i Brøndby. Vi kan hjælpe dig med at installere ladestander til din elbil, varmepumper til dit sommerhus, installationer til dit nybyggeri, men vi kører også helt almindelig dagligdagsservice til dig, der har brug for hjælp her og nu.