Elektriker i Aalborg​

Din elektriker i Aalborg

I Aalborg har vi en stor serviceafdeling, der til dagligt servicerer både privat og erhverv i Aalborg og omegn. Vi varetager dagligt forskellige typer af opgaver. Det kan være, at du har brug for elektrikerhjælp til ophæng af lampe. Det kan også være, at du står i den situation, at dit relæ slår ud. Ligegyldig hvad, så er vi der, når du ringer. Benytter du af os som din elektriker i Aalborg, vil du være sikret en loyal og sikker service, lige når du har brug for det. Har du brug for optimering af energien i dit hjem, renovering af belysning eller smart home, så kan vi også hjælpe dig med dette.

Vi udfører

Kontakt os

Du er altid velkommmen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til installationer eller andet. 

Den mest pålidelige elektriker i Aalborg

Vi har dagligt 30 elektrikere, der kører rundt i, og omkring, Aalborg. Det betyder, at vi altid er tæt på kunden og hurtigt kan komme ud til opgaven. Vores mål er, at du er tryg ved vores behandling og føler, at dine ønsker bliver hørt. Men det er ligeledes vores pligt, at dine el installationer bliver udført ansvarligt og med højeste kvalitet.

Vi er der, når det hele brænder på

Vi kører rundt 360 dage om året i Aalborg, derfor kan vi hurtigt være der, hvis du har kritiske installationer, der pludselig er ude af drift. Vi har en vision om at være din fortrukne elektriker i Aalborg – derfor er din oplevelse meget vigtig for os.

Hvorfor en autoriseret elektriker?

Ønsker I at have garanti for udført el-arbejde, så er det vigtigt, at I vælger en autoriseret elektriker. Det kan betale sig at lade en fagmand kigge på dine elinstallationer, så du er sikret, at installationerne bliver udført korrekt og efter lovgivning. Det er det sikreste, både for dig og dem omkring dig.

Varmepumper

Har du brug for en elektriker i Aalborg, til at installere din varmepumpe, så kan du trygt ringe til os. Vi besidder mange års erfaring med at installere varmepumper, og hos os kan du få hele pakken lige fra indkøb af varmepumpe til installation.