KT Elektric

Copenhagen International School

17/02/17
KT Elektric har udført komplette installationer for El, CTS, ABA, Sikring og Solceller, på et byggeri, hvor kun det bedste har været godt nok. 

Meget passende for Nordhavns ambitiøse klimaretningslinjer, har CIS haft fokus på energieffektiv byggeri og genvinding, i form af solceller. Samtlige facader er dækket af solpaneler, der opsamles og invertes i de knap 1500 micro-inverters.

Højkomfortsløsninger som bl.a. dagslysstyring med døgnreguleret farvetemperatur på to-delt rumbelysning – alt i et og samme armatur med næste generation DALI, nemlig DALI V2 (DT8) spoler. Lysstyringen kan naturligvis tilgås fra smartphone, tablet og computer for største brugervenlighed.
Indeklimaet styres efter dynamisk tryk, reguleret efter krævet flow, hvilket giver maksimal besparelse på ventilationsdriften, uden at begrænse komfort. Ventilationen er reguleret med både varme og køl, og kølingen forstærkes yderligere af tryksatte Cool Ceilings.
Derudover er det muligt, i større rum som kantine og gymnastiksale, at tilpasse indblæsningsmønstret til det aktuelle brug således, at maksimal komfort opnås under forskellige brugsforhold.