KT Elektric

Systemløsning

Man kan nemt styre og kontrollere sine installationer i dag, såsom lysstyring, ventilation, varme/køl m.m. Med en systemløsning fra KT Elektric får du installeret en platform, hvor alt visning, alarmhåndtering og overordnet logning og brugerbetjening foregår. Systemet har et enkelt design og foregår via faste templates, så skærmbilleder, historik og alarmer automatisk oprettes ens og med få klik. På denne måde får I et mere overskueligt system, hvor man nemt tilgængeligt kan ændre i funktionerne på en bestemt zone eller undercentral. Ved aflevering får I som kunde et komplet bibliotek med alle PLC programmer, billeder og dokumentation. 

Åben skalerbar løsning

Vores mission er funktionelle, åbne BMS systemer, der giver mere værdi end de koster. Vi arbejder kun med åbne systemer baseret på kraftige PLC’ere, Centraline produkter eller KNX – og som oftest en blanding heraf. Vi tilpasser løsningen til brugerens ønsker.

Overskuelighed og gennemsigtighed

Vores erfaring siger os, at ikke to systemer er ens. Derfor er det essentielt for os at indgå i en tidlig dialog, for at klarlægge jeres præcise ønsker. I den proces vil vi bidrage med vores erfaringer og forslag til løsninger. Det kan sagtens kræve flere iterationer, men empirisk set er det både bedre og billigere for alle parter, at have afklaret alle synspunkter, faldgruber og eventuelle overlap i denne fase.