KT Elektric

IBI Rumstyring

Rumstyring er slutbrugerens primære oplevelse. Det er her folk vil arbejde, børn skal modtage undervisning, møder skal holdes, måltider indtages osv.
 
Vores rumstyring kan tilpasses kundens ønsker, helt fra et simpelt rengøringsrum til et avanceret storrumskontor med flere VAV-zoner, varmekølsolgardiner og DALI2 lysstyring.
 
Uanset hvad løsning der vælges, er det vigtigt for os, at superbrugeren kan overskue og med lethed administrere, styre og regulere rummet for at tilpasse set punkter, regulering osv. Til rummets belastning og brug.
 
Derfor har vi bygget vores brugerflade op som et blokbaseret visuelt interface.

 
Du kan hurtigt og enkelt navigere til det ønskede betjeningssted og udføre reguleringer efter dit niveau, om det er bruger, service-tekniker, administrator eller andet – vi tror på brugerens niveau og ansvar, og giver derfor fuld kontrol. Gennem uddannelse af slutbrugere, sikrer vi at de er godt rustet til både at betjene, men også instruere fremtidige brugere i, systemet.
 
For at kunne diagnosticere og fejlafhjælpe, er der indbygget trendkurver på samtlige rum, der gemmer og viser status på forskellige aktuatorer og sensorer på givne tidspunkter.
 
Hvis I er interesseret i at se yderligere omkring vores rumstyring, eller system generelt – er i meget velkomne til at kontakte os til et uforpligtende møde, hvor vi kan vise jer, i detaljer, hvad vi kan levere af løsninger.