Åben systemløsning

Et åben system er et begreb man ofte hører inden for bygningsautomatik. Praktisk talt alle systemhuse omtales med denne beskrivelse, såfremt der kommunikeres med BacNET, KNX eller anden gængs kommunikations-bus. 
 
Dette betyder at man kan købe en komponent i givne format og anvende den i systemet – dog er det ikke sikkert at brugeren har adgang til konfigurationssoftwaren der er brugt til resten af bygningen, og derfor vil det stadig være nødvendigt at få fat i enten den oprindelige leverandør, eller én tilhørende samme system.
 
Hos KT BMS tror vi på komponent og leverandørfrihed. Vores software pakke er frit tilgængeligt for kunden, og da vi benytter PLC teknologi, vil der altid være et stort udvalg af kvalificerede leverandører.

Hvis du har lyst, kan du hente og prøve vores programmeringssoftware på dette link.

 

 
Vi benytter os, som udgangspunkt af I/O komponenter og der er valgfrihed mellem alle leverandører, kravet er blot at det passer til den gældende I/O og forsyningsspænding.
 
Udover I/O kan vi snakke med alle anvendte bus-systemer indenfor bygningsautomatik, dette betyder også at vi kan integrere vores system som en del af, eller en udvidelse af, et eksisterende system.