KT Elektric

Bygningsautomatik

Et sundt indeklima kan i dag kombineres med energibesparendeløsninger, som sikrer mindst muligt energispild og deraf begrænser pres på både økonomi og miljø.

Når man bygger i dag, stilles der stadig større krav til både energiforbrug og indeklima, så løsningerne, for at efterkomme kravene, bliver stadig mere tekniske. Med et CTS anlæg fra KT Elektric er du garanteret en innovativ løsning, tilpasset dine behov, som sikrer bedre komfort, øget produktivitet, samt besparelser på energiforbruget.
 

Optimering af energi kan gøres ved styring af

• Ventilation
• Varme
• Køling
• Lys
Og meget mere…

Nøglefærdig, optimeret løsning

Med KT Elektric som samarbejdspartner sørger vi for, at vi afleverer et totalt og nøgleklar bygning ved endt arbejde. Vi står klar som din servicepartner til fremtidig optimering og drift af installationerne. 
 

I har ideerne – vi har erfaringerne

Hos KT Elektric har vi stor erfaring i optimal styring af ventilationsanlæg, varme- og køleanlæg og lysstyring. Med en aftale hos os, giver vi dig de mest energibesparende løsninger for projektet. Vi kan tilbyde jer komplette løsninger indenfor bygningsautomatik, hvor alle anlæg integreres under samme løsning og konstant bliver energiovervåget via et energistyringsprogram, der sammenligner det forventede energiforbrug med det aktuelle og sender besked, hvis der er uoverensstemmelser.

Vil I have hjælp af os?

Kontakt os i dag

Nedenfor kan du finde vores seneste kundecase. Du kan finde mange flere under referencer

Reference

CIS Nordhavn, København (BMS)


Entrepriseomfang: 25.000 m2