KT Elektrics automationsafdeling får nyt navn

Efter mange måneders arbejde, kan vi nu endelig informere om, at KT Elektrics automationsafdeling får eget navn, brand og platform – KT Automation. 

KT Elektric har i mange år leveret el og styring til en lang række opgaver, og har bevæget sig fra at være et elinstallationsfirma til at være et teknikhus, der kan tilbyde kunder, og samarbejdspartnere, løsninger af høj kvalitet.

Siden vi etablerede en afdeling i Brøndby, er det gået rigtig stærkt på især el og entreprisefronten, som efterhånden også er blevet KT Elektrics varemærke, derfor har KT Elektric valgt at skabe en identitet til KT Automation, for at udbrede kendskabet til automationsdelen.

Med den nye strategi om et adskilt brand, er det målet at etablere en endnu stærkere afdeling inden for intelligente automatiserede løsninger til industrien. Vi kan se et stort potentiale i markedet og det nye brand skal understøtte KT Automation i at udfolde sig og markedsføre de fantastiske kompetencer, som vi har – og altid har haft – i huset.

Vi håber, at I vil følge med i vores spændende forandringer.

Du kan besøge KT Automation hér.

Find flere spændende
nyheder her