Papirøen

Del på sociale medier

KT Elektric som el-entreprenør på unikt byggeprojekt

Christiansholm, der er daglig tale er kendt som Papirøen, bliver i nærmeste fremtid udviklet til et nyt bykvarter med ejerboliger, almene boliger, ungdomsboliger, internationalt hotel, parkeringskælder i to etager og markedshaller til butikker, restauranter, cafeer og kulturliv. Papirøen fik sit kaldenavn, da det i mange år var centrallager for papir til avisproduktionen.

KT Elektric har vundet elentreprisen, der omfatter komplette elinstallationer for alle boligerne såvel som haller og hotel. På hotellet skal KT Elektrics BMS-afdeling udføre CTS anlæg til styring af ventilation, vand og lys.

På hele projektet bliver der udført brand- og varsling af egen ABA/ABV-afdeling, som omfatter fuldt brand- og varslingsanlæg på hotellet og brandanlæg på trappeopgangene ved alle boliger.

Projekteringen er i gang, og vi rykker ind på byggepladsen til august.

KT Elektric skal udføre

Find flere spændende
nyheder her