KT Elektric udvider med ny afdeling

Del på sociale medier

Vi har de seneste år haft en del af se til hos KT Elektric, og vi har haft en bred portefølje af spændende entrepriseopgaver. For at fortsætte den gode vækst og fortsat tilbyde kunderne den bedst mulige samarbejdspartner med rette knowhow, har vi valgt at udvide KT Elektric med en ABA- og sikringsafdeling i el entrepriser.  

Ny kollega blandt medarbejderne

Til at drifte den nye afdeling har vi ansat Michael Andersen, der bag sig har flere års erfaring med ABA- og sikring på større byggeopgaver i Danmark. Michael skal bidrage til at udvide vores kompetencer inden for ABA, så vi fortsat kan levere på den store efterspørgsel vi oplever på brand og sikringsanlæg i forbindelse med el entreprisebyggerier.

Bred pallette af kompetencer

Brand og sikring er ofte en del af arbejdsopgaverne på større byggerier  og det har også været en arbejdsopgave KT Elektric har bistået i mange år. Nu er KT Elektric gået skridtet videre og fået plantet kompetencerne in-house, for at kunne tilbyde den fulde pallette af arbejdsopgaver inden for el- og teknikentrepriser. 

Find flere spændende
nyheder her