Bellacenter

Del på sociale medier

Nyt kongrescenter

Bellacenter på Amager er i gang med en stor udvidelse af kongrescentret med en vingefløj på 14.000 m2 fordelt på kongreshal, indgange, foyer og balkoner. Den nye kongreshal kan med sine 7.000 m2 og plads til 7.000 gæster påtage sig titlen som Nordeuropas største kongreshal. Efterspørgslen efter internationale kongresser er steget de seneste år, derfor vil den nye kongreshal med plads til 7.000 siddende gæster sikre, at København stiller sig stærkt i den globale konkurrence om attraktive lokationer til videns kongresser.

Nyt mangfoldigt bykvarter

Opførelsen af den nye kongreshal er en kæmpe fordel for hele hovedstaden, men især for den nye københavnerbydel. I det nye Bellakvarter, som udvikler sig rundt om Bella Center Copenhagen, bliver der skabt et mangfoldigt område med boliger, erhvervslokaler og kongres- og hotelfaciliteter. Den nye bydel kommer altså til at summe af familieliv og erhvervsdrivende fra hele verden.

Tæt på aflevering

Vi bevæger os mod aflevering af projektet, hvor  KT Elektric har udført elinstallationer på både den store kongreshal og foyer. Elinstallationerne omfatter kraftinstallationer med implementering af kanalskinner, som kan benyttes i tilfælde af behov for større mængder strøm til større arrangementer. Der er ligeledes udført CTS installationer til styring af bygningens lys og ventilation. Dele af belysningen vil blive implementeret via DALI/DMX, som er et velkendt styringssystem til at ”styre” lys og lyd til events og typisk benyttes af fagfolk på området.

Du kan få et indblik i projektet i videoen nedenfor. 

KT Elektrics opgaver på entreprisen

Indblik fra byggepladsen

Find flere spændende
nyheder her