Nordø 1.22

Del på sociale medier

KT Elektric vinder stor sag i ny Københavnsk bydel

Det er med stolthed, at vi kan fortælle, at vi har vundet el- og BMS-entreprisen på et stort, unikt kontorbyggeri i det Københavnske på 26.000 m2 og dertilhørende 5.400 m2 kælder, med placering i Københavns nye bydel, Nordø. Byggeriet bliver opført på spidsen af Nordø som en cirkulær kontorbygning, hvorfra man kan nyde udsigten over Øresund. Selve byggeriet trækker referencer tilbage til dengang, hvor industribygninger dominerede området, derfor er der ligheder mellem farver og facader på byggeriet og Nordhavns siloer.

Hele Nordø bliver intet mindre end 57.000 m2 er ejet af PFA og kommer til at danne rammerne om en ny bydel i Nordhavn, kaldet Nordø. På dette fantastiske byggefelt, vil der blive etableret 115 boliger, 2 erhvervsdomiciler og ca. 300 hotelværelser.

El entreprisen strækker sig bredt

Spændende arbejdsopgaver med komplekse installationer er i vente på den flotte entreprise. På projektet skal der både udføres byggestrøm, komplette elinstallationer som hovedforsyningsanlæg, tele- og data installationer og nød- og panikanlæg. Derudover er vores BMS-afdeling ansvarlig for BMS-entreprisen og skal udføre CTS- og IBI installationer, der skal styre lys, vand og varme i det nye kontorbyggeri.

Kontorbyggeri med tanker på bæredygtighed

Byggeriet bliver DGNB-certificeret til guldniveau med fokus på at nedbringe CO2 – dette skal bygningens CTS-anlæg være med til at sikre. IBI installationen er busbaseret på KNX, så der nemt og hurtigt kan opsættes nye betjeningspaneler, og på den måde kan lys, varme og ventilation ændres rent programmæssigt til at passe med lejernes indretning. Med en åben systemløsning som denne, kan man sikre sig genanvendelsen af installationer, også hvis der er behov for ændringer i indretning af kontorområdet. Alle IBI-installationer er behovsstyret, så der spares energi, når der ikke er aktivitet i et kontor eller en zone.

Vores montører starter op i sommeren 2021, men allerede nu er vores projektledere i gang med projektgræsning og tilretning. Det bliver et spændende projektsamarbejde, som også betyder en del nyansættelser hos KT Elektric.

KT Elektric skal udføre

Illustrationer venligst udlånt af Imagix

Find flere spændende
nyheder her