Nyt innovationscenter til AAU

Del på sociale medier

El entreprise på ny innovationshub

2021 fortsætter i hastige skridt, og nu kan vi endelig offentliggøre, at vi har vundet el entreprisen på et nyt projekt for Aalborg Universitet på 8500 m2 med MT Højgaard som bygherre. Et nyt byggeri er på vej, der skal fremme innovation og iværksætteri på tværs af fag. Strategien bag dette er, at man ved at kombinere forskellige fagligheder på AAU, skaber grundlag for nye forretningsideer og kreative processer, der skal udvikle fremtidige forretninger.

På dette projekt, vil KT Elektric blive budt mange spændende opgaver. Foruden komplette el installationer, skal vi ligeledes udføre installationer til CTS, ABA, ABV og AVA samt installation til solcelle anlæg. Grundet bygningens arkitektur, bliver belysningen inkorporeret i bygningen med linjeamaturer, som bliver trukket gennem bygningens rum og vil sætte et innovativt og moderne præg på bygningen.

Samarbejdsmodel skal skabe gennemsigtighed

I dette projekt er det ikke kun arbejdsopgaverne, der er spændende. Projektet bliver opført med en samarbejdsmodel kaldet New Partnering – Hovedentreprisen, og KT Elektric har allerede oplevet større involvering i projektet. Denne samarbejdsform bygger på tillid og åbne dialoger, der skal have den effekt, at tidsplaner og økonomi bliver overholdt og at kvaliteten af projektet bliver som forventet. For KT Elektric har denne type samarbejdsmodel betydet, at vi som el entreprenør har været involveret siden den spæde start af projektet og har været med til at forme byggeriet.

Vi ser frem at følge projektet og afleverer i starten af 2022.  

KT Elektric skal udføre

Find flere spændende
nyheder her