Taffeltårnet
- Den gamle spritfabrik

Del på sociale medier

Fra spritfabrik til boliger

Et spændende projekt er nået til vejs ende. På den fantastiske grund i Aalborg, hvor den gamle spritfabrik stod, er allerede flere lejlighedskomplekser skudt i vejret. Et af dem, er denne skønne bygning også kaldet Taffeltårnet. Oprindeligt blev fabriksanlægget opført i 1931 som et led i en strategi om at bygge et fabriksanlæg med nem transport via Limfjorden, Strandvejen og jernbanen. Nu og fremover kommer området i stedet til at danne rammerne om et nyt byrum, der skal give tag over hovedet til flere 100 mennesker, der ønsker at bo i centrum af Aalborg. På området bliver der også opført et artcenter, der skal tiltrække besøgende fra nær og fjern.

Installationer i råt design

Der er tænkt meget over detaljerne i området og boligerne får alle detaljer, der minder om arkitekturen på den gamle fabrik. Af belysning er der nøje udvalgt armaturer, der matcher det rå look, men samtidig komplementerer de smukt designede lejligheder. 

KT Elektric har udført

Der er allerede fuld gang i udlejningen af lejlighederne, har du lyst til at tage et nærmere kig, kan du finde dem her.

Industrielt design

Bygningen er udført i et industrielt design, der skal genskabe den gamle følelse af at opholde sig på spritfabrikkens område. 

Moderne lejligheder

I dele af lejlighederne er der udført varmere lysfarve, der komplementerer lejlighedens flotte, varme gulv. 

Find flere spændende
nyheder her