Projektet ’Toves Gaard’ bliver ikke mindre end 10.000 m2. Boligerne bliver 2,3,4 og 5-værelses lejligheder og bliver opført på den bedste beliggenhed på Vesterbro, alle med altaner, tagterrasser og små haver, elevator til døren, parkeringskælder samt cykelkælder. Byggeriet har ekstra fokus på at skabe et godt fællesskab for beboerne, derfor bliver der i gården etableret et fælleshus med direkte udgang til udearealerne, hvor der findes borde og bænke. Fælleshuset vil i fremtiden byde på hyggelige rammer til arrangementer. Der er mulighed for grill og plads til leg for børnene.

Som noget helt unikt, har man mulighed for at få et byhus i det smukke Hollænderhus, der er kendt for sin karakteristiske gavl. Den ydre konstruktion, vil blive holdt så tæt på originalen som muligt, mens der indvendigt indrettes unikke byhuse med egen udgang til de små haver.

En tur ned ad barndommens gade

Boligbyggeriet får navnet ’Toves Gaard’, da det er opkaldt efter den folkekære digter Tove Ditlevsen. Den folkekære digter betrådte de brosten, som danner rammen omkring lejlighederne. Det var her den legendariske fortælling om Barndommens gade fra 1943, som skildrer en biografisk fortælling af opvæksten i fattige kår på Vesterbro, blev skabt. Et stenkast fra boligbyggeriet ligger den lille mindehave for Tove Ditlevsen, hvor man kan nyde lidt mad på den 150 år gamle restaurant.

KT Elektrics opgaver på projektet

Sidste år vandt vi den spændende elentreprise på projektet ’Toves Gaard’ og er i øjeblikket i gang med at installere føringsveje og kabeltræk i de lejligheder, der lige nu står som betonvægge. Der er i projektet indtænkt bæredygtighed og energioptimering som en del af projektet, derfor bliver alt belysning installeret med LED, der er mere CO2 neutral grundet den minimale strømforbrug. Vi har også andre spændende arbejdsopgaver på projektet, disse omfatter nød- og panikbelysning, tele- og datainstallationer og automatisk brandventilationsanlæg samt røganlæg.

Vi er rigtig glade for samarbejdet og vi følger spændt projektets udvikling!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *