Himmerland Boligforening har de seneste år igangsat en større renovering af Søhelte Kvarteret i Aalborg.  De ældre bygninger er opført efter krigens tid og er efterhånden mærket af de mange års brug. Der er foretaget løbende renovering på bygningerne, men nu er man i gang med en gennemgribende renovering, da afdelingen er præget af utidssvarende indretning, udtjente installationer, dårligt indeklima og et højt energiforbrug. Ligeledes har Himmerland Boligforening igangsat renoveringen, så de lever op til nutidens og fremtidens krav og forventninger til boliger, dette ligeledes en del af strategien for, at boligerne vil stå attraktive på boligmarkedet og at der fortsat kan opretholdes et godt flow i udlejning af boligerne.

Det, der engang var et fuldt beboeligt lejlighedskompleks, står nu tilbage med rå vægge og KT Elektric er i sving med fuld renovering af de udtjente el-installationer, som omfatter nye føringsveje og hovedforsyninger. I slaget om at gøre boligerne mere attraktive, bliver der udført installationer, som gør det muligt for beboerne at installere vaskemaskine og tørretumbler. Derudover, kommer man det dårlige indeklima til livs, ved at installere ny ventilation i boligerne. Fremover vil afdelingen være energivenlig, da fællesarealer og dele af belysning bliver installeret med LED, som er langt mere energieffektive og miljøvenlige end tilsvarende lyskilder.

Få et smugkig fra byggepladsen her:

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.